Home Appartement kopen Enschede

Appartement kopen in Enschede

appartement kopen in enschede

Altijd al in een appartement willen wonen, omdat alles gelijkvloers is of om te genieten vanuit je balkon van een mooi uitzicht over je stad of wijk? We snappen het helemaal en dat is ook een van de redenen dat mensen graag een appartement willen kopen en het liefst nog nabij het centrum van Enschede. Lekker alles op loopafstand, de galerijdeur achter je dicht trekken en wandelen maar. Maar hoe vind je jouw ideale appartement? Bij Marcel Kon Enschede helpen we je in je zoektocht tot het vinden van het juiste appartement in Enschede.

Appartement kopen of huren in Enschede?

Maar kies je dan voor kopen of huren? Het blijft een lastige keuze natuurlijk. Gezien de huidige situatie waarbij er een grote vraag is naar woningen zie je dat ook appartementen steeds duurder worden. De hoge aanschafprijs van een appartement kan een reden zijn om dan toch te kiezen voor huur. Huren biedt je de flexibiliteit om altijd op te zeggen wanneer je wilt. Of dat nu door verandering komt in je privé situatie of omdat je bent gewisseld van baan. Een koophuis kent echter wél financiële verplichtingen en heb je te maken met maandelijkse vaste lasten voor je hypotheek en aflossing. Door de zeer lage rentestanden van dit moment is kopen wel erg aantrekkelijk. Bovendien is een woning kopen nagenoeg altijd een stabiele en goede investering dat in waarde zal toenemen.

Bekijk ons appartement aanbod

Hypotheek afsluiten

Het is verstandig om alvorens te kijken of je een huis of appartement gaat kopen in Enschede, te checken wat je maximaal te lenen hypotheekbedrag is. Het is namelijk erg zuur als je toch niet voldoende krediet kan krijgen om je droomhuis te kopen. Bij Marcel Kon Enschede hebben we een groot netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs die je goed en deskundig kunnen helpen en adviseren bij het afsluiten van een hypotheek. Deze erkende hypotheekadviseurs beschikken over de juiste kennis om een financiering te adviseren die het beste past bij jouw financiële situatie.

Waarom wonen in een stad als Enschede?

Enschede staat bekend als de textielstad uit het Oosten. Maar inmiddels is de stad uitgegroeid tot een sterk ontwikkelde regio met meer dan 160.000 inwoners. Een échte stad dus! En dat zie je terug in het aantal voorzieningen, het centrum van de stad, de diversiteit in horeca en cultuur en nieuwe woonwijken die uit de grond gestampt worden. Er is van alles te doen. Musea, de natuur in, een dagje naar buurland Duitsland. Het kan allemaal. En dan heb je nog het geweldig aanbod van winkels en de markt op de dinsdag en zaterdag voor al dat heerlijke verse eten. Kortom een prachtige stad om in te wonen voor jong en oud.

Regionale makelaar voor Enschede

Als lokale speler in de woningmarkt kennen wij de stad Enschede en omgeving uitstekend. Vanuit ons makelaarskantoor aan de Haaksbergerstraat zijn we goed centraal bereikbaar voor klanten die behoefte hebben aan kopen, verkopen, huren of verhuur van huizen. En maak je geen zorgen over de service en kwaliteit, want onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM en gediplomeerd om klanten deskundig te woord te staan. Koop dus vertrouwd via ons kantoor in Enschede.

Jordy Zwarteveen

Adviesgesprek nodig?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd