Home Diensten Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling bij Marcel Kon Enschede

makelaar in haaksbergen en Gratis waardebepaling

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

Een gratis waardebepaling van je huis

Wij begrijpen maar al te goed dat je, als je intentie is om je huidige woning te verkopen, enorm benieuwd bent naar de marktwaarde van je woning. Wij houden je daarom niet onnodig in spanning.

Nadat wij kennis hebben gemaakt met jou en je woning, kunnen wij direct ons oordeel geven over de marktwaarde van je woning. Dit kunnen wij omdat wij van te voren uitvoerig marktonderzoek verricht hebben en jarenlange ervaring hebben in de Twentse woningmarkt.

Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend en gratis!

Wij kijken ernaar uit om kennis met jou en je woning te maken en zijn je daarom graag verder van dienst.

Jordy Zwarteveen

Wat is mijn huis waard?

Maak gebruik van de gratis tool en je krijgt direct een schatting van de waarde van je huis. Wil je een erkend taxatierapport die je wilt gebruiken voor de financiering? Maak dan een afspraak.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd