Home Huis kopen Enschede

Een huis kopen
of huis te koop in Enschede?

huis te koop of kopen in enschede twente - almelo en hengelo - makelaar haaksbergen - nieuwbouw almelo

Op zoek naar een huis in het bruisende centrum. Of uitkijken over de weilanden. Midden in een knusse woonwijk. Of hoog in een appartement. In Enschede heb jij het voor het zeggen hoe je wilt wonen; de plek, de types woonruimte en de omgeving. Marcel Kon Makelaardij kent alle plekjes en adressen en heeft het huis dat bij jou past. Of spoort die op!

Leven in de brouwerij
Hou je van veel mensen om je heen? Van zo naar buiten stappen voor een ontbijtje buiten de deur, het uitgaansleven in wandelen voor een avondje stappen of een vorkje prikken met vrienden? Of lekker een dagje shoppen om de hoek en ’s avond een bioscoopje pakken? Kies dan voor de binnensteden van bijvoorbeeld Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Hier vind je precies wat jij zoekt. Op het moment dat je het wilt.

Winkels, cultuur & vervoer... Je vindt het in Enschede

In de grote steden van Twente zit je ook goed als je ruimte zoekt waar je alles bij de hand hebt. Gewoon, omdat je niet ver meer kunt of wilt lopen. Denk aan de basis met supermarkten, bakkers en groenteboeren. Of denk aan het openbaar vervoer: van de trein tot de bus en taxi. Of aan theater, concertzaal en museum.

Rust & ruimte
Als je meer van rust houdt, van groen en ontspanning, kies dan voor je nieuwe woonplek bijvoorbeeld uit de prachtige dorpen in Twente. Van Delden, Losser en Ootmarsum tot Beckum, Boekelo en Zenderen. Ook in dorpen als Deurningen en De Lutte vind je alle vrijheid die je nodig hebt. Of denk aan buurtschappen zoals Hertme, Twekkelo en Usselo. Hier vind je soms de meest mooie koopwoningen met meer dan voldoende kamers.

Wist je dat het woordje ‘lo’ in de plaatsnaam betekent dat je in een bosrijke omgeving terechtkomt? Ontdek bij Marcel Kon Enschede het huizenaanbod (bekijk de pagina hier) in deze groene plaatsen van Overijssel.

Huis te koop in Enschede

 

Van alles wat
Zoek je niet een uitgesproken plek, maar wil je gewoon ergens in Enschede een huis kopen met voldoende perceeloppervlakte en je leven uitbouwen of opnieuw opbouwen? In de vele woonwijken vind je ook wat je zoekt. De basis is er, zoals supermarkten en een gezellige centrum met horeca en de nodige winkels. En wil je een dagje meer dynamiek, wat meer keus aan horeca, uitgebreid shoppen of uitgaan? Dan ben je in een mum van tijd in het centrum. Met de auto of het ov – dat hier veelal goed geregeld is – vaak al binnen 10 minuten.

Vrijheid vanuit woontorens & appartementen in Enschede

Vind je een tuin werkverschaffing: zoek jij de natuur wel op als je daar zelf in hebt? Hoef jij geen pottenkijkers voor je deur en wil je wel de vrijheid van leven in het tempo van de maatschappij? Of op je oude dag luxe wonen op een plek waar alles bij de hand is? Dan kom je uit bij een van de prachtige appartementen met het gewenste aantal kamers die Marcel Kon in de verkoop heeft. In bijna elke stad en ieder dorp in Twente vind je ze.

Huis kopen in Enschede | Van nostalgisch oud tot hypermodern

Wat ook opvalt in Enschede? De types en stijlen aan woonruimte. Op elk gebied staan er geregeld huizen te koop: van de beste 2-onder-1-kap tot vrijstaand, van starters- en tussenwoning tot hoekwoning of geschakelde woning. In de oude binnensteden en dorpen vind je nog de nostalgische huizen uit de beginjaren van de vorige eeuw. In de nieuwere wijken eromheen de moderne bouwstijlen met bijvoorbeeld veel glas en ruime parkeergelegenheid. Of vind hier de ideale combinatie: het comfort van nieuw bouw met voldoende woonoppervlakte, in de stijl van bijvoorbeeld de jaren dertig. Het woonhuis gevonden waar je naar op zoek was? Reageer dan direct zodat je kunt bieden. De prijzen vermeld met k.k. houdt in dat er kosten koper mee gemoeid zijn. Vermijd je liever de grote makelaars of ben je geen fan van hun manier van kopen en verkopen? Dan zijn wij de juiste partij om mee in contact te kopen.

Wat je stijl, voorkeur of favoriete manier van wonen en leven ook is, bij Marcel Kon Enschede vind je het huis dat bij je past. Neem nu contact op voor meer informatie. Of loop binnen bij ons kantoor in Enschede. Woning verkopen? Wij hebben ook de kennis in huis om dát te realiseren. Op onze home pagina vind je het laatste aanbod.

Nienke Oude Egberink

Huis te koop (gezien) in Enschede?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd