Home Je huis verkopen Enschede

Je huis verkopen
in Enschede

huis kopen en nieuwbouw in losser en oldenzaal - huis verkopen enschede - Nieuwbouw in Borne

Je huis verkopen in Enschede doe je niet zomaar. Je bent klaar voor de volgende stap. Kleiner wonen of groter wonen. Of misschien zelfs verhuizen naar een andere stad. Ieder verhaal heeft een reden en elke situatie is weer uniek. Bij Marcel Kon Enschede behandelen we elke situatie apart en zoeken we naar de de beste manieren om jouw huis te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Wij komen altijd graag in contact met onze klanten middels een vrijblijvende kennismaking zodat we alle mogelijkheden duidelijk in kaart brengen.

Optimaal alle kansen benutten

Voor het verkopen van je woning werken wij met een groot netwerk in Enschede. Wij bedenken continu nieuwe manieren om je woning zo goed in beeld te brengen en deze bij de juiste doelgroep in kaart te brengen. Hiervoor schakelen wij ons eigen makelaarsteam, maar investeren wij uitgebreid in de nieuwste marketingtools om jouw woning te promoten op het internet en social media.

Bij Marcel Kon Makelaardij Enschede ben je verzekerd van een team van experts die altijd over de meest up-to-date kennis beschikken om jou verder te helpen. Daarnaast maken we gebruik van ons eigen beproefde actieplan met o.a.

  • Gratis waardebepaling van jouw huis
  • Inschakelen van een verkoopstyliste
  • Uitgebreide markt analyse
  • Promotie op Funda.nl
  • Deelname aan open huis route in Enschede

Het nut van een verkoopmakelaar in Enschede voor jou

Een goede makelaar kent de lokale markt als geen ander en weet daarom precies wat de beste prijs is voor jouw huis. Vooral wanneer je op korte termijn je woning verkopen wilt is de nut van een verkoopmakelaar het grootst. Onze NVM makelaars bezitten veel kennis en hebben een groot netwerk in Enschede en omgeving waardoor we snel kunnen schakelen, maar ook een sterke onderhandelingspositie kunnen innemen tegenover de kopende partij.

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij hét makelaarskantoor in Enschede om jouw huis te verkopen in Enschede op een snelle, persoonlijke en prettige wijze. Onze klantenbeoordelingen op Funda.nl bevestigen nogmaals de fijne gang van zaken die andere klanten hebben ervaren met ons kantoor. Een huis kopen? Bekijk dan ons actueel woningaanbod!

Van ontbindende voorwaarden tot bouwtechnische keuring

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het verleidelijk is om zelf een aantal foto’s te maken en de verkoop van je huis zelf te regelen via social media. Vooral in een spannende woningmarkt waarbij het aanbod flink achterblijft bij de vraag. Maar besef goed dat je het wel moet treffen met een goede betrouwbare koper. En dan komt nog het juridisch verhaal. Want wie regelt je ontbindende voorwaarden of jouw mededelingsplicht? Waar ben je als verkoper aansprakelijk voor en zet je dit in een goede overeenkomst? Met het NVM makelaarsteam van Marcel Kon Enschede weet je dat al dit soort zaken goed verzorgd worden van A-Z en ben je gegarandeerd van actuele kennis in de woningmarkt.

Nienke Oude Egberink

Huis verkopen in Enschede?

Nieuwsgierig? Wij stellen de waarde van het huis vast en starten direct de verkoopplannen. We komen graag langs voor een kennismaking of nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd