Home Wijken Woonwijk Twekkelerveld in Enschede

Woonwijk Twekkelerveld in Enschede

stadion fc twente in de wijk twekkelerveld enschede

Wat maakt de woonwijk Twekkelerveld in Enschede zo bijzonder? Verkoopmakelaar én Taxateur Jordy Zwarteveen legt het uit in deze video.

Van origine een échte arbeiderswijk, inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire wijken in de grootste stad van Twente. Het is de woonwijk waar je kinderen ziet spelen in de vele speeltuinen die het rijk is, maar ook een rijke historie biedt met sportvereniging Rigtersbleek. Als kind dromen om prof voetballer te worden, dat deed je bij Rigtersbleek!

De woonwijk wordt verder omringd door drietal(!) parken waar je heerlijk kunt ontspannen en sporten. Omsloten door een heuse woonboulevard én een recreatieboulevard ( compleet met mega bioscoop, kartbaan, restaurants en een bowlingcentrum ) kom je niets te kort op het gebied van recreatie en wonen. Voor de dagelijkse boodschappen is het onlangs vernieuwde winkelcentrum de place to be met keuze uit meerdere supermarkten en diverse lokale ondernemers.

Voor de talent van morgen bevindt zicht het UT campus én het Business & Science park met hightech bedrijven.

Maar waar ons ❤ harder van gaat kloppen, is het prachtige stadion van FC Twente aan de rand van de wijk.

Meer informatie en contact:

Kortom: Ben jij op zoek naar een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of taxateur voor de wijk Twekkelerveld? Neem dan contact op met het team van Marcel Kon makelaardij via 053- 430 7370 of enschede@marcelkonenschede.nl

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd